vrijdag 4 december 2009

Tijd voor een update!

Het is weer al even geleden dus weer tijd voor een update.
Er is de laatste tijd aardig aan de weg getimmerd in bibliotheek Zeeuws-Vlaanderen. We zijn nu bijna een paar maanden bezig met de zelfbedieningsbalies en het loopt best lekker. Natuurlijk gaat het alarm wel eens af maar ik vind het over het algemeen prima gaan. Mensen zijn er nu toch redelijk aan gewend en ach zo niet dan lopen wij er ook nog rond om alles uit te leggen.
In Axel hebben we deze week bovendien een prachtige nieuwe kast gekregen (zie foto) om nieuwe boeken en bestsellers mooi te kunnen presenteren.
Vandaag hebben we ook de cursus gastvrouw/gastheer afgerond dus kortom: we kunnen er 100% voor gaan (dat deden we natuurlijk altijd al maar toch...).
Toch zijn we er nog niet....er komen nog meer veranderingen, onze grote balie staat er nog en de bedoeling is dat die ook gaat verdwijnen. Op die plaats staat een nieuwe leeshoek gepland.
Per 1 december veranderen ook nog de tarieven dus dat wordt weer heel wat uitleggen. De nieuwe folders liggen al weer een paar weken op de balie en de mensen reageren over het algemeen heel positief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten